Dia: Dilluns 20 de desembre de 2021

Hora: A les 8 del vespre

LLoc: Auditori

 

 

Dia: del 16 al 22 de desembre de 2021. 

Hora: veure horaris a la cartellera de l'escola. 

Lloc: ECMMI.

 

Comença l'esperat calendari d'Advent.

Cada dia un tastet musical a càrrec de diferents agrupacions de l'ECMMI.

Dia: Divendres 26 de novembre de 2021

Hora: 20 h

Lloc: Teatre de l'Aurora

MIQUEL CÓRDOBA, MARTÍ MARSAL I GUILLEM MARTÍ

BRAHMS I GUINOVART

 TRIOS DE BRAHMS I GUINOVART PER A VIOLÍ, TROMPA I PIANO, UNA DE LES FORMACIONS DE CAMBRA MÉS SINGULARS.  

 Johannes Brahms es pot considerar el compositor més important de música de cambra del romanticisme. Tot i que la majoria de la seva producció en aquest gènere és música per a corda amb piano o sense, el Trio op.40 és una de les poques excepcions en les quals fa participar algun instrument de vent.  

Ja en el nostre segle, la prolífica activitat del compositor català Albert Guinovart ens ha deixat una altra obra per aquests tres instrument: el Trio "Mirall trencat", basat en la novel·la homònima de Mercè Rodoreda i en el material melòdic que Guinovart va fer servir per a la banda sonora de la seva versió televisiva.  

El violinista Miquel Córdoba, el trompista Martí Marsal i el pianista Guillem Martí oferiran els trios de Brahms i Guinovart, dues obres que es complementen i que exploten al màxim les possibilitats d’una de les formacions de cambra més singulars. 

El concert s’emmarca en el Cicle de Concerts de Professorat de l’Escola/Conservatori Municipal de Música d’Igualada en què participa de nou el Teatre de l’Aurora.  

Violí: Miquel Córdoba / Trompa: Martí Marsal / Piano: Guillem Martí

 

 

Durant la setmana del 22 al 26 de Novembre es duran a terme tot un seguit de micro-concerts on l'alumnat  farà petites sessions de Concerts en diferents espais del centre.

Les activitats són internes degut a la situació per la pandèmia i es seguiran les mesures pel Covid'19 vigents en aquest moment.

Subcategories