La música és molt important per al desenvolupament sensitiu, afectiu i integral dels nostres fills. En aquest taller compartirem cançons, moixaines, jocs de falda i gaudirem de la música integrant-la en el nostre dia a dia. Destinat a infants de 2 a 10 mesos. 

Horari: dimecres, de 10.45 a 11.45 h (1h). 

Dies: del 29 de gener al 26 de febrer (5 sessions). 

Preu nadó i acompanyants: 30,35 € (tot el taller). 

Lloc: ECMMI (Escola/Conservatori Municipal de Música d’Igualada). 

 

Des de l’Escola/Conservatori Municipal de Música d’Igualada volem manifestar el nostre rebuig a la sentència que el Tribunal Suprem va emetre el passat dilluns 14 d'octubre de 2019, condemnant legítims representants polítics i socials del poble català.

Com a claustre i personal d'administració i serveis de l’ECMMI que creiem fermament en els valors de la democràcia i de la llibertat d'expressió, volem mostrar clarament el nostre rebuig a la sentència emesa, sumar-nos a les mobilitzacions i refusar tot tipus de violència.

Igualment, expressem el nostre suport i escalf als familiars i amics dels presos i preses polítiques.

 

Igualada, 18 d'octubre de 2019

 

 

Tot és a punt per rebre el Cicle de Concerts de Professorat organitzat per l’ECMMI que, en aquesta XXV edició, constarà de quatre propostes ben interessants.

El cicle s’inicia el divendres dia 25 d'octubre amb el concert "Groovin' Bossa" a càrrec d'Eva Verde i Publio Delgado.

Us hi esperem!

 

Us presentem l'oferta formativa de les escoles artístiques municipals per al curs 2018/2019. Un recull de propostes amb l'objectiu de despertar la sensibilitat artística o d'adquirir o reforçar les habilitats creatives de l'alumnat.

Guia d'ensenyaments artístics d'Igualada