L'ECMMI aprofita les noves tecnologies perquè els alumnes segueixin aprenent des de casa amb l'objectiu de seguir gaudint de tot allò que ens aporta la música. Aquí en teniu una mostra:

Classes de violoncel amb Toni Cabanes, Arnau i Éric del Río

 

Conjunt M's de Violoncels i Contrabaixos de l'Escola de Música

 

 

Aula de violí

 

Nàdia Orta, Publio Delgado

 

 

Aula de Trompa 

 

Conjunt de flautes

 

 

 

 

Del febrer a l’abril tindran lloc quatre concerts amb David Riba, Guillem Martí i Maria Josep Fusté; Joaquim Font; Roger Julià i Norbert Martínez i el Quintet Mediterrani dins la Programació Gener/Maig 2020. Amb aquest Cicle, l’Aurora vol continuar potenciant la música en viu i oferint a la ciutat una programació estable, de qualitat i amb segell propi, de música de cambra

David Riba (flauta), Guillem Martí (piano) i Maria Josep Fusté (fagot) obriran la programació musical del Cicle Música de Primera Fila aquest diumenge 2 de febrer. Tres excel·lents músics i professors de l’Escola Conservatori Municipal de Música d’Igualada portaran a l’Aurora un viatge pel repertori de Beethoven prerevolucionari.

 Abans d'esdevenir el compositor que va revolucionar la música de principis del segle XIX, Ludwig van Beethoven va submergir-se en l’estil dels seus predecessors, Haydn i Mozart, a partir dels quals va anar trobant la seva veu més personal. La sonata per a flauta i piano i el trio per a flauta, fagot i piano -totes elles obres fora del catàleg de l’obra del compositor - són un fantàstic exemple d’aquests inicis en l’art de la composició d’un Beethoven que voltava els vint anys i que ja mostrava un talent extraordinari abans del seu trasllat definitiu a Viena.  

Flauta: David Riba / Fagot: Maria Josep Fusté / Piano: Guillem Martí