Del febrer a l’abril tindran lloc quatre concerts amb David Riba, Guillem Martí i Maria Josep Fusté; Joaquim Font; Roger Julià i Norbert Martínez i el Quintet Mediterrani dins la Programació Gener/Maig 2020. Amb aquest Cicle, l’Aurora vol continuar potenciant la música en viu i oferint a la ciutat una programació estable, de qualitat i amb segell propi, de música de cambra

David Riba (flauta), Guillem Martí (piano) i Maria Josep Fusté (fagot) obriran la programació musical del Cicle Música de Primera Fila aquest diumenge 2 de febrer. Tres excel·lents músics i professors de l’Escola Conservatori Municipal de Música d’Igualada portaran a l’Aurora un viatge pel repertori de Beethoven prerevolucionari.

 Abans d'esdevenir el compositor que va revolucionar la música de principis del segle XIX, Ludwig van Beethoven va submergir-se en l’estil dels seus predecessors, Haydn i Mozart, a partir dels quals va anar trobant la seva veu més personal. La sonata per a flauta i piano i el trio per a flauta, fagot i piano -totes elles obres fora del catàleg de l’obra del compositor - són un fantàstic exemple d’aquests inicis en l’art de la composició d’un Beethoven que voltava els vint anys i que ja mostrava un talent extraordinari abans del seu trasllat definitiu a Viena.  

Flauta: David Riba / Fagot: Maria Josep Fusté / Piano: Guillem Martí

 

Share