El passat dissabte 14 de març es va celebrar a l'escola la "Trobada de Percussió" de les Escoles de Música de Catalunya, coordinada pels professors Pepe Ferrer i Alcides Rodrigues.

Durant tot el dia els alumnes van poder gaudir de les diferents activitats organitzades en un ambient de convivència extraordinari. Per finalitzar la jornada va tenir lloc un concert a l'auditori de l'Escola Municipal de Música d'Igualada, a càrrec dels grups formats pels alumnes de les diferents escoles participants.

S'hi van fer quatre tallers de percussió diferents (percussió llatina, soundpaiting, percussió corporal i construcció d’intruments) i un concert on varen participar els grups de percussió de les escoles participants. Tot un èxit de participació amb més de 130 alumnes!

Aquesta és la relació de centres participants: EMM Pau Casals de Viladecavalls, Escola de Música del Conservatori de Manresa, Centre Municipal d’expressió de Sant Celoni, Escola de Música Centre de les Arts, EMM i Conservatori Professional de Sabadell, EMM d’Agramunt, EMM de Terrassa, EMM Eixample de Barcelona, EMM de Cervera, EMM de Bellpuig, Escola de la Banda del Pare Manyanet de Barcelona, EMM de Balaguer, EMM d’Igualada, Escola i Conservatori de Música de Tortosa, Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona.

 

 

 

Share