Des de l’octubre, dins del projecte pedagògic SonaEscola que ofereix l’Escola Municipal de Música d’Igualada, l’alumnat de diferents cursos de 11 escoles igualadines —al voltant d’uns 720 alumnes—, ha après a tocar un instrument, formant part d’un conjunt reduït d’alumnes i en sessions de mitja hora setmanals incloses a l’horari lectiu de lliure disposició. 

Com a cloenda del projecte, els dies 28 i 29 de maig, les escoles participants oferiran quatre concerts al teatre Ateneu. Concretament el dijous 28 ho faran: Ramon Castelltort (guitarra), Àuria (Orff), Monalco (corda), Acadèmia Igualada (vent), Maristes (guitarra), i el divendres 30 ho faran les escoles: Escolàpies (Orff), Dolors Martí (flauta), Emili Vallès (teclats), Garcia Fossas (batucada), Ateneu (Orff) i Gabriel Castellà (corda).

Val a dir també que aquest curs, amb la incorporació de d’Institut Pere Vives Vich (guitarra), el projecte també s’ha estès a secundària amb el nom de SonaEscola XL i que altres centres de secundària s’han interessat per participar-hi.   

Share